FAQs

Bestellingen

Wat leuk dat je bij ons hebt besteld! Heb je voor 18:00 besteld? Dan wordt het pakketje op werkdagen nog dezelfde dag verstuurd. Je ontvangt van een mail van DHL met
daarin een track & tracé. Zo kan je heel handig je bestelling volgen en met smacht wachten op je TE leuke schoenen.
  

Leuke schoenen gezien? Dan is het ook wel fijn om te weten hoe je kan betalen. Je kan op verschillende manieren bij ons betalen. 

Hieronder zijn de alle opties te vinden:

- IDEAL: vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. 

- Klarna: ontvang eerst je bestelling en betaal later.   

- Bancontact: Bancontact is een bank betaalmethode uit en voor België, waarmee jouw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen.

- VISA|Amex|Mastercard: Als je voor deze optie kiest, betaald u met uw creditcard. 

- Maestro: Als je voor deze optie kiest, betaald u met een Debit kaart. 

Oeh…….Als wij je de bestelling nog niet hebben verwerkt of is verstuurd kan je contact met ons opnemen via ons mobiele telefoonnummer: 06 25 13 05 38 of ons email adres: webshop@dwrslabel.com. Wij kunnen dan altijd kijken wat we voor je kunnen betekenen.   

Super leuk dat je een van onze pareltjes hebt besteld! Als je een bestelling hebt geplaatst en de betaling is afgerond. Ontvang je van ons een orderbevestiging via de mail. Heb je dit niet mogen ontvangen? neem dan contact met ons op, dan gaan we even kijken hoe dit komt.  

Dan zeggen wij GEEN ZORG! Wij gaan dit samen met jou oplossen. Neem direct contact met ons op via dit nummer : 06 25 13 05 38 of ons mail naar dit email adres: webshop@dwrslabel.com. Dan kunnen wij samen kijken naar een oplossing en hoe dit komt.   

Verzendingen

Als je een bestelling plaatst binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis. De verzendkosten buiten Nederland zijn op uw eigen kosten. De kosten verschillen per land en wordt aangegeven als je de bestelling plaatst.   

Gratis verzending voor orders binnen Nederland, uitgesloten de artikelen van HAAN - desinfectie spray - Ella accessoires en tassen. 

We verzenden met DHL. Je krijgt een e-mail met track&trace informatie zodat je kunt zien wanneer de chauffeur langs komt.

Nee, dat is niet mogelijk bij ons. Je kan dit zelf wel aanpassen als je een mail hebt mogen ontvangen met daarin een Track & Tracé van DHL.    

Retouren

Dat is dan ook mogelijk en ook nog eens gemakkelijk. Voordat je de bestelling retour stuurt vul je het retourformulier in. Je ontvangt van ons een retourlabel bij je bestelling als je binnen Nederland woont. Je plakt de sticker op de verzendzak en je geeft het af bij een DHL punt in de buurt. En klaar is kees!   

Dat is bijna hetzelfde! Voordat je de bestelling wil terugsturen vul je het retourformulier in. Het retour sturen is wel op eigen kosten. Het pakketje mag teruggestuurd worden naar dit adres: 

DWRS label BV
Ekkersijt 1113
5692 AD Son en Breugel   

Als wij je retour hebben mogen ontvangen en dit is netjes verwerkt is. Je ontvangt van ons dan een mail met daarin dat wij het hebben verwerkt. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald via dezelfde wijze van betaling als bij de aankoop. Dit proces kan maximaal 14 dagen duren. 

 Ja, dat is wel handig om te weten voordat het niet goed gaat. Je kunt je bestelling altijd binnen 21 dagen na aankoop retour sturen. Het artikel moet wel ongedragen gedragen zijn en teruggestuurd worden in exact dezelfde staat als dat het geleverd is. Het artikel moet in de originele verpakking teruggestuurd worden. Komen de schoenen toch niet binnen zoals hierboven wordt vermeld dan zijn wij genoodzaakt om maar een deel van het aankoop bedrag terug te betalen. Voor alle voorwaarden ga je naar de pagina “Retourneren”.    

Overige

Alle schoenen in onze collectie vallen op maat. Soms kan het zijn dat bijvoorbeeld een sneakers toch smaller valt. Wij geven dit dan ook aan in de omschrijving. Wil je toch meer informatie over de pasvorm? Vraag het dan aan ons. Wij kunnen je altijd meer vertellen. 

Geen paniek! Je kan je aanmelden voor een stock update mail. Klik op de schoenen en geeft in het kopje "meld je hier aan voor een stock update" je maat aan en je emailadres. Je krijgt dan een mail als je favoriete schoenen weer beschikbaar zijn.  

Neem dan contact met ons op via 06 25 13 05 38 of webshop@dwrslabel.com. Je mag ons ook altijd een chat berichtje sturen.