FAQs

Bestellingen

Wat leuk dat je bij ons hebt besteld! Heb je voor 18:00 besteld? Dan wordt het pakketje op werkdagen nog dezelfde dag verstuurd. Je ontvangt van een mail van DHL met
daarin een track & tracé. Zo kan je heel handig je bestelling volgen en met smacht wachten op je TE leuke schoenen.
  

Leuke schoenen gezien? Dan is het ook wel fijn om te weten hoe je kan betalen. Je kan op verschillende manieren bij ons betalen. 

Hieronder zijn de alle opties te vinden:

- IDEAL: vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. 

- Klarna: ontvang eerst je bestelling en betaal later.   

- Bancontact: Bancontact is een bank betaalmethode uit en voor België, waarmee jouw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen.

- VISA|Amex|Mastercard: Als je voor deze optie kiest, betaald u met uw creditcard. 

- Maestro: Als je voor deze optie kiest, betaald u met een Debit kaart. 

Oeh…….Als wij je de bestelling nog niet hebben verwerkt of is verstuurd kan je contact met ons opnemen via ons mobiele telefoonnummer: 06 25 13 05 38 of ons email adres: webshop@dwrslabel.com. Wij kunnen dan altijd kijken wat we voor je kunnen betekenen.   

Super leuk dat je een van onze pareltjes hebt besteld! Als je een bestelling hebt geplaatst en de betaling is afgerond. Ontvang je van ons een orderbevestiging via de mail. Heb je dit niet mogen ontvangen? neem dan contact met ons op, dan gaan we even kijken hoe dit komt.  

Dan zeggen wij GEEN ZORG! Wij gaan dit samen met jou oplossen. Neem direct contact met ons op via dit nummer : 06 25 13 05 38 of ons mail naar dit email adres: webshop@dwrslabel.com. Dan kunnen wij samen kijken naar een oplossing en hoe dit komt.   

Verzendingen

Als je een bestelling plaatst binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis. De verzendkosten buiten Nederland zijn op uw eigen kosten. De kosten verschillen per land en wordt aangegeven als je de bestelling plaatst.   

Gratis verzending voor orders binnen Nederland, uitgesloten de artikelen van HAAN - desinfectie spray - Ella accessoires en tassen. 

We verzenden met DHL. Je krijgt een e-mail met track&trace informatie zodat je kunt zien wanneer de chauffeur langs komt.

Nee, dat is niet mogelijk bij ons. Je kan dit zelf wel aanpassen als je een mail hebt mogen ontvangen met daarin een Track & Tracé van DHL.    

Retouren

Dat is dan ook mogelijk en ook nog eens gemakkelijk. Voordat je de bestelling retour stuurt vul je het retourformulier in. Je ontvangt van een mail met daarin een retourlabel en een retourpakbon deze mag je allebei uitprinten. Je plakt de verzendlabel op de verzendzak en je geeft het af bij een DHL punt in de buurt. En klaar is kees!   

Dat is bijna hetzelfde! Voordat je de bestelling wil terugsturen vul je het retourformulier in. Het retour sturen is wel op eigen kosten. Het pakketje mag teruggestuurd worden naar dit adres: 

DWRS label BV

Vijzelweg 6

5145 NK Waalwijk