Bar Botanique

Jennie from the blog bar botanique amsterdam

barbotanique bar botanique amsterdam hotspot hot spot

mickey minnie mouse disney shoes schoenen shoe schoen

illustratie illustration sophie de ruiter tekening fashion sketch

lunch hotspot bar botanique amsterdam

dwarslabel dwrs label boot laarsje chelsea studs

Foto’s door Ileenja en door mijzelf

Hier zijn wat foto’s van afgelopen donderdag! De komende tijd ga ik samen met nog een aantal meiden samenwerken op Instagram met DWRS label (een schoenenmerk) en om elkaar en het merk wat beter te leren kennen gingen we samen lunchen bij Bar Botanique. Daar was ik nog niet eerder geweest, maar wat een leuke plek is het met al die planten en tropische sferen. Ik vind de bar met die mooie vogel erboven ook echt tof. In de eerste jaren dat ik mijn blog had ging ik na school altijd naar alle events en lanceringen in Amsterdam, maar sinds een tijdje doe ik dat niet echt meer. Een aantal van de meiden die ik tijdens die eerste jaren veel zag waren er donderdag ook weer bij. Heel leuk om weer bij te kletsen en te horen wat zij de afgelopen jaren hebben gedaan!

Als lunch kregen we allemaal kleine dingetjes om te proberen: gazpacho, chiapudding, brood met humus, kaas en jam en er was een salade. Sophie de Ruiter heeft de illustratie van mij die je op de foto’s ziet gemaakt. Heeel toevallig had ik woensdag via de post ook een andere illustratie van haar gekregen ter lancering van de nieuwe Cosmogirl. Zo leuk, nu heb ik twee tekeningen: ééntje in mijn casual stijl en één girly versie met een jurkje (die zal ik morgen in mijn weekverslag laten zien).

Ik ben vandaag een keertje vrij op zondag en ga nu naar Reggae Rotterdam. Zin in!
09 augustus 2017 — Aukje Troost