Het is in deze tijd van corona natuurlijk heel erg belangrijk om te zorgen voor goede handhygiëne. Hoe meer wij samen hier op letten, en ons natuurlijk aan de andere maatregelen houden, hoe sneller we hopelijk ‘corona vrij’ zijn! Om voor goede handhygiëne te zorgen is het gebruik van een sanitizer een must! Hierdoor worden alle bacterie en virussen die eventueel kleven aan jouw handen gedood en worden je handen goed gereinigd.

Omdat wij het als DWRS label erg belangrijk vinden dat iedereen gezond is en dat we samen goed zorgen voor onze samenleving zijn wij ons gaan verdiepen in de sanitizers, zo kwamen wij op HAAN! Dit is een super mooi merk dat desinfecterende handspray in pocketformaat heeft ontwikkeld die ook nog eens lekker ruiken! Hoe geweldig is dat! Naast de geur zit er in deze hand spray ook aloe vera waardoor jouw handen niet uitdrogen en heerlijk zacht blijven :-D

 

 

HAAN is oorspronkelijk begonnen om verspilling van water tegen te gaan. Helaas zijn er op veel delen van de wereld nog mensen die te kampen hebben met flink water te kort. Om deze mensen te helpen is HAAN gestart met het ontwikkelen van hand sanitizers. Dit om te stimuleren minder je handen te wassen met water maar op deze verantwoorde manier je handen te reinigen. Naast het tegengaan van verspilling van water doneert HAAN de opbrengst aan het goede doel en slaan zij water putten in Malawi voor de mensen die het daar hard nodig hebben. Een prachtig doel waar wij graag steun aan bieden!

 

haan sanitizer desinfectie spray

 

Door een desinfecterende spray van HAAN te kopen ben je dus op meerdere vlakken goed bezig:

  • Zorg voor goede handhygiëne
  • Verminderd waterverspilling
  • Doneert aan het goede doel!

Steun jij met ons mee? Kies je favoriete kleurtje uit en ‘ start spraying! ’

 

 

04 augustus 2020 — Aukje Troost