blog post jenniefromtheblog sneakers hearts hartjes wit velcro klittenband

jumpsuit van Pull&Bear (hier) // schoenen van DWRS label

Ben ik weer hoor, met een pakkie! Deze vind ik zó leuk dat ik hem twee keer heb gekocht voor het geval hij verslijt of er een vlek inkomt of zo  Het is echt een fijn ding. Fijn stofje, leuke kleuren, valt soepel.. ja, mijn lievelingsjumpsuit nu ♡ Ik draag er mijn schoenen van DWRS label onder. Oh, en mijn bikinitop want ik heb geen idee wat voor bh hier handig onder is.

Vandaag is het (vanwege Koningsdag morgen) alweer de laatste werkdag van deze week. Ik heb vandaag een afspraak met Evelien, ga met Samantha op pad, doe de eindredactie van Pull & Bear (toevallig waar dit pak ook van is) en werk nog wat laatste mail weg. Voor morgen heb ik eigenlijk nog helemaal geen plannen. Ik ben de laatste jaren niet meer zo van de festivals en de drukte en zoek liever een rustig plekje op. Misschien dat ik met een vriendin ga afspreken en anders blijf ik gewoon lekker thuis. Het wordt ook niet zo’n goed weer geloof ik. Hoe dan ook: ik vermaak me wel. Heb jij wel plannen?

30 april 2018 — Aukje Troost