5 beachy hotspots NL

Met een kustlijn van maar liefst 450 kilometer lang, schieten de beachclubs als paddenstoelen uit de grond. Wij zetten de 5 leukste beachy hotspots voor je op een rijtje.

1. Tulum Tulum Naaldwijk
Als je van planten houdt en lichte ruimte dan moet je bij Tulum Tulum zijn!
Naast de fijne sfeer, kun je er ook nog eens heel erg lekker eten. Voor de vegetariers onder ons, is er een ruim aanbod aan kleurrijke en smakelijke hapjes. Van soepjes tot burgers! Je zal hier niet snel met een lege maag naar huis gaan. Hou er wel rekening mee dat als je een bezoekje wilt brengen, je een reservering van tevoren maakt. Het is namelijk echt een geliefd plekje! #hotspot.
Foto: Stijlvol-wonen
Trendy beach clubs in Nederland


2. Hippie Fish Zandvoort
Dit pareltje staat bekend om de verse visgerechten en schattige hoekjes waar je even lekker helemaal weg kan dromen! Door de toffe interieur stijl lijkt het net of je 12.000 kilometer verderop in Bali aan het chillen bent. En als je iets je denkt, dit sfeerje wil ik thuis ook?! Dan rij je gewoon door naar de meubelloods van Happy Fish in Zandvoort om jouw eigen gezellige hoekjes voor thuis te shoppen!
Foto: Yourdutchguide
Trendy beach clubs in Nederland

3. Bernies beach club Zandvoort
Als je niet zo van de Bali beach vibe bent, maar liever voor een highclass dinner and dive in het chique Saint Tropez dan  ben je bij Bernies aan het juiste adres!
Dit is DE beach club met zwembad (no joke), luxe bubbels en bites en fijne loungebedden om optimaal te genieten! 
Foto: Bar Pub


4. Pele Surf Shack Hoek van Holland
Voor een ''natte T'' neem je een duik in de zee bij Hoek van Holland. Of je nu lekker wil paddelen, surfen of gewoon wil chillen in het zonnetje, dan is de Pele Surf Shack echt iets voor jou! Of de sexy surf dudes je hier om de oren vliegen mag je helemaal zelf gaan ontdekken, maar lekker eten kun je hier zoiezo. En daar houden we van, toch dames? Een heerlijke wave boarder... Ik bedoel Waikiki Shore Bowl, is helemaal vegan! Net als de rest van het menu :P
Foto: Pele Surf shack
Trendy beachclubs in Nederland


5. Woodstock Bloemendaal
Zonder Wi-Fi op een piraten schip met fijne beats. Van vinyl only tot live muziek, al sinds 1992 gaan hier de voetjes van de vloer!  Met een grote zandbak in het midden, een dikke dj booth en het idee dat je ieder moment Jack Sparrow kan tegen komen, bestel je lekker hapjes en tropische drankjes om helemaal weg te dromen op een onbewoond eiland. 
hotspots beachclubs in nederland

18 mai, 2022 — Charona Uitenbroek