These boots are made for walking! 

Veel mensen hebben nogal een verkeerd beeld van mij op schoengebied. Ja, ik houd intens van schoenen en draag het allerliefste hakken ook al ben ik een giraffe. Maar als je denkt dat je bij mij thuis een schoenencollectie a la Imelda Marcos aantreft, dan heb je het helemaal mis. Als het op schoenen aankomt is ‘kritisch’ bij mij een understatement. Ik ben enorm picky als het op de schatjes aan mijn voeten aankomt. Alles moet zeg maar kloppen en mijn hartje gaat niet zo snel ergens sneller van kloppen. Mijn lievelingsexemplaren heb ik vaak al jaren en ik ben een enthousiast bezoeker van de schoenmaker.

Toen DWRS Label mij dan ook vroeg of ik een paar laarzen uit hun nieuwe collectie wilde ontvangen om daar mijn favoriete looks mee te creëren moest ik even nadenken. Maar he, jullie kennen me langer dan vandaag en van een toffe uitdaging ben ik nooit vies (Arghhh.., remember die health challenge :0 ). Tijd om mijn inner fashionista los te laten en aan de slag te gaan 😉 

DWRS Label is in 2015 opgericht door Marike en Aukje. Nadat deze stoere chicks jarenlang ervaring hadden opgedaan in de schoenenbranche besloten de dames het roer om te gooien en hun droom na te jagen. Frisse ontwerpen die vaak net even wat anders zijn om eindeloos te combineren, dat was het idee. En zie daar, DWRSLabel is het resultaat! Alle schoenen uit de DWRS collectie worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Portugal en natuurlijk zijn alle schoenen en laarzen gemaakt van luxe lederen materialen

Klinkt goed toch? Tijd om de stoere laarzen die ik ontving eens goed te bekijken. Als eerste de kleur, daar ben ik een beetje verliefd op. Zandkleurig met een donker verloop richting de teen. En natuurlijk weet ik dat lichte schoenen niet altijd goed combineren met winterse taferelen maar joe, wanneer heb jij voor het laatst sneeuw gezien in Nederland. Niks aan het handje dus!

 

 

Ook de geborduurde details maken het cowboy gevoel helemaal af, I like! Je vindt de High Texas Laars in verschillende kleuren op de site en de laars kost € 99,95. Voor een paar echt lederen laarzen van deze kwaliteit vind ik dat een erg schappelijke prijs! Maar hoe komen deze beauties nu het beste tot hun recht? Tijd om in de kast te duiken!
dwrs3-1

 

Natuurlijk blijft het niet eeuwig dit godenweertje, al zit ik nog in de ontkenningsfase. Tijd om de dikke wollen truien weer uit de kast te halen. Spijkerrokje is altijd goed (strijken Martine, strijken!!) en om het niet te saai te maken een panty met print.

 

Onzettend simpel natuurlijk, maar ik houd van de combinatie met een zwart jurkje. In de winter een panty erbij, tof jasje erover en klaar ben je. Het roze/blauwe accessoire is overigens privebezit ;)

 

Mijn persoonlijke favoriet! Ik vind de laarzen heel goed matchen met de plisserok. Ik houd het simpel met een lichte top maar je kunt helemaal losgaan natuurlijk ;)
Wat vind jij van deze laarzen van DWRS en wat is jouw favoriete look?
16 september 2016 — Aukje Troost