fasionista chloe sterk dwrs label dwars sneaker sneakers creeper white hearts

Outfits voor iedere dag met een twist

Outfits voor iedere dag, vanwaar opeens deze titel? Toen ik gistermiddag met een tas vol kleding op pad ging om foto’s te maken voelde het een beetje onwennig. De afgelopen tijd ben ik alleen maar aan het reizen en schrijf ik diverse reispost in plaats dat ik iedere dag een outfitpost plaats. Dit vooral, omdat ik merkte dat alleen het delen van outfits gewoon niet meer werkte voor mij. Ik haalde er niet meer voldoende inspiratie uit en daarnaast blijven veel volgers op Instagram hangen als het gaat om looks. Hier moest dus verandering in komen en daarom kwamen de reis posts om de hoek zetten.

Maar dat betekent niet dat ik helemaal gestopt ben met mode. Ik blijf altijd van mode houden en zo nu en dan vind ik het hartstikke leuk om een aantal looks te delen. Gewoon van die outfits, die iedereen kan dragen en waar je ook niet zo over na moet denken. Want hey, in Nederland houden we gewoon van lekker simpel en comfortabel. Vooral niet te moeilijk doen, gewoon van die heerlijk zittende, maar toch ook wel een beetje hippe outfits. Van die outfits die je iedere dag kan dragen, die outfits voor iedere dag, maar dan met een twist. Nou komt dat nou even mooi uit, vandaag deel ik er daarvan twee met jullie.

chloe sterk fashionista blogger vlogger fashion dwrs dwars label creeper sneaker gymp

Het zwarte jurkje, die iedereen wel in zijn kast heeft liggen

De zomer komt eraan, en iedereen heeft wel een zwart effen jurkje in de kast liggen. Wisten jullie dat je dit jurkje prima bij meerdere gelegenheden kan dragen? Als ik op vakantie ga, gooi ik standaard een zwart jurkje in de koffer, omdat het altijd van pas komt. Voor de eerste look combineerde ik dus het jurkje met mijn zwarte witte sneakers, wit colbert en zwart/witte tas. Een handige bijkomstigheid: alle modellen sneakers van DWRS Label hebben een plateauzool, waardoor je net iets langer lijkt.

fasionista chloe sterk dwrs label dwars sneaker sneakers creeper cheeta black white zwart wit

creeper sneaker cheeta vlekjes spots stippen zwart wit black white dwars

De hartjes sneakers van DWRS Label waar iedereen verliefd op wordt

Ik hou van kleur en was meteen verliefd op deze witte sneakers. Eerlijk is eerlijk, witte sneakers kun je zo makkelijk combineren, maar juist de hartjes erop is wat deze schoen speciaal maakt. Om aan te geven dat je echt niet duizend items nodig hebt voor een leuke look, koos ik ervoor om nog een keer het witte colbert aan te trekken. Want hey, hij zit gewoon super lekker en staat ook super leuk. Twee vliegen in een klap!

creeper sneaker white hearts hartjes fashionista chloe sterk blogger vlogger fashion

Investeer in tijdloze basics en een paar uitgesproken items 

De laatste tijd zie ik steeds vaker dat vriendinnetjes eindeloos shoppen en dan voor hun kast staan en nog steeds niet weten wat ze aan moeten doen. Mijn ultieme tip is om te investeren in tijdloze basics die je makkelijk kan combineren. Zo schreef ik net al over het zwarte jurkje, maar het witte jasje is precies zo’n zelfde basic. Bijna iedere modeketen heeft tegenwoordig goede basis items, zoek er een die bij je past en voordat je het door hebt loop je er iedere dag in. Hierdoor is het veel makkelijker om uitgesproken items zoals bijvoorbeeld deze DWRS Label sneakers te combineren met je kleding die je al in je kast hebt hangen.

Mijn tweede look bestaat uit de hartjes sneakers in combinatie met een glitter lange trui jurk, die ik ooit kocht op Ibiza (nog steeds spijt dat ik hem niet in meer kleuren hebt gekocht), rode fluwelen tasje, sneakers en wit colbert. Zo, ik heb toch wel iets meer geschreven, dan ik in eerste instantie van plan was. Toch maar vaker weer wat outfits fotograferen en delen met jullie. Wat vinden jullie van deze looks? Ik kijk uit naar jullie reacties en benieuwd wat jullie van deze post vinden. Oh en vergeet niet, er staat ook weer een nieuwe weekvlog online. Voor nu liefs X

fashionista chloe sterk blogger vlogger fashionblogger

creeper sneaker wit rood hartjes hearts trend musthave fashion

 

 

23 mei 2017 — Aukje Troost