How to style: Teddy trend Los Angeles

How to style: Teddy trend Los Angeles

how to style teddy DWRS label 

Sweater en broek @alixthelabel                 
Sokken @pinnedbyk

how to style teddy trend DWRS label

Styled by @ramijntje

13 november 2023 — Charona Uitenbroek
De teddy trend zet voet aan wal: Teddy schoenen stralen comfort en stijl uit!

De teddy trend zet voet aan wal: Teddy schoenen stralen comfort en stijl uit!

In de modewereld zijn trends vaak vergankelijk, maar er is één trend die de harten van modeliefhebbers heeft veroverd en lijkt te blijven: de Teddy Trend. Wat begon als een knuffelige aanvulling op winterjassen en accessoires, heeft nu zijn weg gevonden naar een onverwacht maar welkom gebied - onze schoenen. Laten we duiken in de wereld van de teddy schoenen en ontdekken waarom deze trend niet alleen comfortabel is, maar ook stijlvol.

 

Het Teddy Fenomeen

 

De Teddy Trend, oorspronkelijk bekend als de "teddybeer textuur," komt voort uit de behoefte aan comfort en gezelligheid in onze kleding. De zachte, pluizige stof heeft een onmiskenbaar warme uitstraling en heeft zich snel verspreid over verschillende mode-items. Van jassen tot tassen en nu dus ook schoenen, teddy voegt een speels element toe aan onze dagelijkse outfits.

 

Teddy schoenen: comfort verpakt in stijl

 

  1. Warmte in de winter: Teddy schoenen zijn niet alleen stijlvol, maar ook perfect voor de koude wintermaanden. De zachte stof houdt je voeten heerlijk warm, waardoor ze een ideale keuze zijn voor het winterseizoen.

 

  1. Veelzijdigheid troef: Of je nu gaat voor sneakers, laarzen of zelfs pantoffels, teddy schoenen zijn verrassend veelzijdig. Combineer ze met een casual outfit voor een relaxte look, of draag ze met een chique ensemble voor een speelse touch.

 

  1. Statement makers: Teddy schoenen zijn absoluut statement makers. Of het nu een subtiel detail is op de schoen of de hele schoen bedekt is met teddy, ze trekken zeker de aandacht. Durf te experimenteren en voeg wat knuffelfactor toe aan je schoenencollectie.

 

Styling tips voor teddy Schoenen

 

  1. Contrasteer met structuur: Combineer teddy schoenen met gestructureerde kledingstukken om een interessant contrast te creëren. Denk aan een leren jasje of een strakke spijkerbroek.

 

  1. Teddy op teddy: Als je echt wilt opvallen, ga dan voor een teddy op teddy look. Draag teddy schoenen met een teddy jas voor een gezellige en coherente outfit.

 

  1. Casual chic: Teddy schoenen zijn perfect voor een casual-chique look. Combineer ze met een eenvoudige jeans en een oversized trui voor een moeiteloze en stijlvolle uitstraling.

 

De teddy trend heeft duidelijk zijn weg gevonden naar de wereld van schoenen, en het ziet ernaar uit dat deze knuffelige stijl hier is om te blijven. Met een perfecte mix van comfort en stijl zijn teddy schoenen een must-have voor iedereen die op zoek is naar een speelse toevoeging aan hun schoenencollectie. Dus, waar wacht je nog op? Stap in de teddy trend en geef je voeten een knuffel!

 

 

10 november 2023 — Charona Uitenbroek
TREND: Teddy!

TREND: Teddy!

TREND ALERT!
Teddy is binnen de modewereld niet meer te missen. Overal waar je gaat of staat is teddy wel terug te vinden. Wat begonnen is in meubels zoals banken, kleden en stoelen is het inmiddels ook terug te vinden op kleding, jassen en zelfs tassen.

trend teddy sneakers

In onze aankomende collectie bij DWRS is ook teddy niet te missen. In zowel de sneakers als moonboots is teddy terug te vinden, maar ook de tassencollectie bestaat voor een groot deel uit deze heerlijke stof. Teddy in een basis beige kleur of in het paars, het komt allemaal terug. En wij moeten zeggen, deze sneakers met te gekke kleurencombinaties zijn toch wel onze favoriet.

Harbin teddy bikerboots DWRS label

De collectie is altijd gevarieerd van basiskleuren tot knallers. Niks is te gek en er is voor ieder wat wils. De wintercollectie is nu al te shoppen online en in de boetieks bij jou om de hoek. Voor volgend seizoen komt er weer een hele leuke nieuwe trend om de hoek kijken. Is badstof jou al opgevallen? 😉

 

10 oktober 2022 — Charona Uitenbroek
TREND ALERT: Westernboots!

TREND ALERT: Westernboots!

Westernboots 
Deze zomer niet weg te denken: Westernboots! Onze partnerstores hebben weer super toffe outfits samengesteld voor jullie! Van een mooie zachtroze wedding look van @sazboutique__ tot twinnings met de girls bij @larebellefashion !  Bij @pr8tig hangen ook super toffe zomer looks voor je klaar.
16 juni 2022 — Charona Uitenbroek
TREND ALERT: Pretty in pink!

TREND ALERT: Pretty in pink!

Pretty in pink!
Na DE Valentino show wisten we het allemaal, pink it is...
Bij DWRS label houden we ook van een kleurtje en weten wij maar al te goed dat jij daar ook wat houdt. Daarom hebben wij wat outfit inspiratie van onze partnerstore verzameld, die inspelen op deze hot trend!! Klik op de afbeelding om de Instagram van de winkel te bezoeken. #addtocarttime! #valentinopink



10 juni 2022 — Charona Uitenbroek